ΥΛΙΚΑ:
- Όση γέμιση από την σπανακόπιτα έχει περισσέψει
- Λάδι για τηγάνι
- Ζύμη για πίτσα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
:
Αρχικά
περνούμε την ζύμη
που μας έχει περισσέψει την
ανοίγουμε σε μέγεθος περίπου της παλάμης μας , βάζουμε μέσα την γέμιση
τα κλείνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό
λάδι για μερικά λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν
ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ
:
- Την ζύμη μπορούμε να την δούμε εδώ : http://syntagesapothngiagia.blogspot.gr/2014/08/blog-post_15.html
- Την γέμιση μπορούμε να την δούμε εδώ : http://syntagesapothngiagia.blogspot.gr/2014/11/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html
- Μετά μπορούμε να αφήσουμε τα σπανακοπιτάκια σε απορροφητικό χαρτί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου